stampilon zet jouw ontwerp om in een unieke stempel. Je eigen ontwerp

Hier bepaal jij zélf wat het ontwerp van je stempel wordt. Stel: je zoon of dochter heeft een prachtige dinosaurus getekend. Zo mooi dat hij aan de koelkast hangt. Maar de tekening begint stilaan te vervagen. Nu kan je die dierbare creatie voor altijd vastleggen. Maak een foto van de tekening, upload ze en kies een stempelformaat. stampilon zet je ontwerp vervolgens om tot een stempel. Een week later ontvang je ‘m netjes bij je thuis. 

Je huwelijksdatum, logo, een mooi gedicht, die ene zin die voor jou alles betekent… Vanaf nu kan je zelf uitnodigingen, posters, wens- of menukaarten, inpakpapier, kledij, tafellinnen of totebags gaan personaliseren. Wil je graag dat wij het complete ontwerp voor jou op maat verzorgen? Contacteer ons, en wij maken een creatie naar jouw wens. 

Formaten

Je kiest uit drie stempelformaten. Het grootste is zelfs 10x10 cm. De beukenhouten grepen liggen zo goed in de hand omdat wij met veel zorg op zoek gegaan zijn naar de meest ergonomische vorm. Elk houten blokje werd door onze eigen handen gevormd en geschuurd.

Naam/adresstempel

Je kan ook jouw eigen naam of adresstempel door ons laten maken. Geef ons je naam en/of contactgegevens door en kies een lettertype uit de lijst. Stampilon doet de rest. Kersverse ouders zullen in de zevende hemel zijn met dit originele geboortegeschenk voor hun baby. Je agenda, de kledij van je kinderen, de boeken in je bibliotheek, ... je kan voortaan al je spullen snel en makkelijk personaliseren. 

Inktkussen

Het stampilon inktkussen kan je hanteren om te stempelen op verschillende ondergronden. De inkt geeft fantastische diepzwarte resultaten op papier en karton en blijft zelfs behouden op textiel! Het inktkussen is bovendien speciaal zo ontworpen dat je er elk stempelformaat mee kan ininkten. Door je herinneringen op papier, textiel of hout te stempelen, maak je ze onuitwisbaar en onvergetelijk. 

Collectie

Niet meteen inspiratie? Je kan ook kiezen uit onze collectie. Elke gastontwerper koos zelf 1 formaat uit en maakte het design voor zijn of haar stempel exclusief voor stampilon. 

Inspiratie

Volg onze stampilon instagram en ontdek er inspirerende en originele toepassingen voor je stempels.

Wie

Stampilon is een project van fotograaf en grafisch ontwerper Sarah Eechaut. Begeesterd door alles wat met ambachtelijkheid, inkt, druktechnieken en grafische toepassingen te maken heeft, voelde zij altijd al een voorliefde voor stempelen en patronen maken. Uniekheid, zowel in de betekenis van enigheid, als in de zin van originaliteit, draagt zij in haar hart.

Stampilon atelier/ workshop

Stampilon geeft ateliers en laat kinderen hun eigen persoonlijke stempel ontwerpen. Ideale workshop tijdens een verjaardagsfeestje! Boek een stampilon atelier via ons contactformulier.

Contacteer ons voor al je vragen, opmerkingen en suggesties.